Tiny tiny house vakantiehuisje op transport naar Terschelling
Eenvoudig te vervoeren

Plug and play

Onze tiny houses zijn kleine ‘plug and play’ huizen van hoogwaardige kwaliteit met een woonoppervlakte tussen de 30 en 80 m2. Door ze te schakelen kunnen er ook grotere huizen mee gerealiseerd worden. De huizen worden door ons volledig op maat gemaakt en zijn van binnen volwaardig afgewerkt. Het gaat om een kant-en-klare woning(uitbouw) die met een dieplader op uw huisadres geleverd wordt.  

Tiny Tiny House Interieur kaal

Vervoer en plaatsing

Een tiny house kan eenvoudig met één of meerdere diepladers worden vervoerd. Door de vele voorbereidingen en perfecte engineering is het mini-huisje binnen korte tijd eenvoudig te plaatsen. Ook dat verzorgen onze specialisten. Het voordeel voor jou is dat je snel kunt genieten van je nieuwe woonruimte of de nieuwe uitbouw van jouw woning.

Bouw

Een tiny house is voorzien van een solide stalen onderstel en zowel de vloer, de wanden als het dak zijn vervaardigd van duurzaam hout. Je tiny house is goed geïsoleerd en de buitenkant is hoogwaardig afgewerkt met speciaal geprepareerd hout dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Voor het dak bieden we je keuze uit een plat dak, een zadeldak of een speels lessenaarsdak.

vakantiebungalows

Veel mensen kiezen voor een tiny house als eerst woning. Maar natuurlijk is een tiny house ook het ultieme hoogwaardige mini-vakantiehuisje dat je op een prachtige plek midden in de natuur kunt plaatsen. Het is een luxe uitvalsbasis die alle comfort biedt om heerlijk te ontspannen en in alle rust te genieten van de omgeving. Zo is het voor ons ook ooit begonnen: met 13 tiny houses op Terschelling.

lees meer >>

Indeling en interieur

Jouw tiny house kan geheel naar wens worden ingedeeld en ook het interieur wordt volledig op maat door ons verzorgd: van een compleet uitgeruste keuken, woonkamer en slaapkamer, tot badkamer met douche en toilet. Schuifdeuren, meubels en kasten worden op ingenieuze wijze door ons geïntegreerd. Doordat we in een enorme werkplaats binnen bouwen, kunnen we de kwaliteit 100% garanderen.

Tiny tiny House interieur compleet
Tiny Tiny House Interieur keuken eco-look
Tiny Tiny House Interieur badkamer eco-look
Tiny tiny house interieur slaapkamer eco-look
Tiny tiny house interieur doorkijk eco-look
Tiny tiny house doorkijk entree eco-look

Ecologisch bouwen

Een tiny house wordt gebouwd van natuurlijke materialen of materialen die op een ecologisch verantwoorde wijze verkregen zijn. Daarbij streven we er bij het bouwen van jouw tiny house naar om C02 uitstoot zoveel mogelijk te beperken. Ook de efficiency die we weten te bereiken binnen onze werkplaats, beperkt de ecologische footprint aanzienlijk.

Tiny tiny house materiaalgebruik

duurzaamheid

Een tiny house is bijna volledig zelfvoorzienend. Het mini-huisje wordt gebouwd van natuurlijke materialen of materialen die op een ecologisch verantwoorde wijze verkregen zijn.

Lees meer >>

Ook groter

De kwaliteit van onze tiny houses is inmiddels vermaard. Dat maakt dat er ook vraag ontstond naar grotere huizen met eenzelfde gemak, kwaliteit en innovatiekracht. Die bouwen we nu ook. Doordat we deze opdelen in diverse compartimenten, zijn we in staat ook deze huizen volledig in onze werkplaats te bouwen en met diepladers te vervoeren.

Hoogwaardig eindresultaat

We verzorgen de volledige bouw van jouw microhuisje zelf en garanderen daarbij de allerhoogste kwaliteit. Doordat wij het volledige bouwproces in eigen beheer houden, kunnen we je totaal ontzorgen en ben je verzekerd van een uiterst fraai en degelijk eindresultaat. En doordat we alleen de beste bouwmaterialen gebruiken, weet u zicht verzekerd van jaren onbezorgd wonen.

Tiny tiny house film over transport mantelzorgwoning
Tiny tiny house transport vakantiewoning
Tiny tiny house transport met kraan
Tiny tiny house transport en plaatsing