Een tiny house; dé nieuwe woonvorm!

Dat is comfortabel wonen vanaf 30 m2

Wij zijn groot geworden, door klein te denken. Ons droombeeld is een gezellig, comfortabel en supercompact huis dat aan alle moderne eisen voldoet. Dus die bouwen we. Wij ontwerpen en realiseren modern ingerichte tiny houses met een woonoppervlak van 30 tot 80 m2 en meer. Wij hebben bewezen dat deze nieuwe manier van wonen een toekomst heeft en bouwen ook graag jouw duurzame microwoning helemaal naar jouw wensen.

Ook groter

Door het succes van onze kant en klaar geleverde tiny houses, kregen we ook andere vragen. Of we ook een helemaal kant en klare aanbouw konden leveren of een zorgbungalow in de achtertuin, waarmee je een gelijkvloers thuis aan je ouders kan bieden, waar ze langer zelfstandig kunnen wonen. Ook dat kunnen we en doen we. Ook koppelen we meerdere kleinere units tot een groter huis. Onze kwaliteit kent dus inmiddels heel veel vormen.

Bijna zelfvoorzienend wonen

In deze tijd van stijgende energiekosten, gaan we anders denken over wonen. Hebben we al die ruimte wel nodig? En kan het niet duurzamer en energiezuiniger? Dat kan. Onze tiny houses zijn grotendeels zelfvoorzienend en worden op een ecologisch verantwoorde wijze gebouwd met natuurlijke materialen en vormen de ideale basis om een bewuster en duurzamer leven te creëren.

Klein maar compleet

Onze innovatieve tiny houses kunnen praktisch overal worden geplaatst en zijn zeer compleet. Je krijgt een kant en klare woning, zorgbungalow of uitbouw geleverd; klaar voor gebruik. En de tiny houses kennen alle voorzieningen die u verwacht in een woning: van keuken, woonkamer en slaapkamer, tot badkamer met douche en toilet.

Altijd op maat

Omdat we iedere woning of uitbouw speciaal bouwen voor de opdrachtgever, kan deze helemaal op jouw wensen worden afgestemd. Jij bepaalt de materialen, de indeling en de voorzieningen en wij bouwen die woning of uitbouw compleet af in onze werkplaats in Asten; onder perfecte omstandigheden en zonder vorstverlet.
Al die kwaliteit komt op een trailer voorrijden op jouw adres.

duurzaamheid

Een tiny house is bijna volledig zelfvoorzienend en vormt de ideale basis om een bewuster en duurzamer leven te creëren. Het mini-huisje wordt gebouwd van natuurlijke materialen of materialen die op een ecologisch verantwoorde wijze verkregen zijn.

Lees meer >>

Een tiny house beschikt over alle voorzieningen die we van een normale woning gewend zijn: van keuken, woonkamer en slaapkamer, tot badkamer met douche en toilet.

BG logo wit