Tiny tiny house: innofvatief minihuisje
Innovatief mini-huisje is in opmars

En comfortabele kant-en-klare woning(uitbouw)
van alle gemakken voorzien

Het begon ooit met een innovatieve pilot van 13 tiny houses op Terschelling en groeide uit tot een nieuwe aanpak van bouwen die inmiddels heel veel toepassingen kent. Innovator Tiny (!) Verberne: “Bij het ontwerpen en bouwen van onze tiny houses wordt slim gebruik gemaakt van ruimtes en innovatieve technieken. Een tiny house beschikt over alle voorzieningen die we van een normale woning gewend zijn: van een compleet uitgeruste keuken, woonkamer en slaapkamer, tot badkamer met douche en toilet.”

“Doordat we de woning helemaal in eigen huis bouwen en hebben we maximaal grip op de kwaliteit en werken we zeer efficiënt. Dat betekent dat we hoogwaardige en zeer innovatieve woningen realiseren die helemaal passen bij deze tijd. Inclusief een extreem laag energieverbruik. Logisch dat we deze bouwtechniek en aanpak inmiddels ook breder toepassen dan alleen in tiny houses.”

Groter

TINY TINY HOUSE bouwt inmiddels niet alleen compacte huizen, die eenvoudig per dieplader vervoerd worden, maar ook grotere huizen die in losse delen geplaatst worden, woninguitbouwen en zorgvilla’s. Door de vele voorbereidingen en perfecte engineering is een dergelijke woning(uitbouw) binnen korte tijd eenvoudig te plaatsen. Zo kun je snel kunt genieten van je nieuwe woonruimte.

vervoer | plaatsing

Een tiny house kan eenvoudig per dieplader worden vervoerd. Door de vele voorbereidingen en perfecte engineering is het mini-huisje binnen korte tijd eenvoudig te plaatsen. Het voordeel daarvan is dat je snel kunt genieten van je nieuwe woonruimte.

Lees meer >>

Plug and play

Een tiny house is een volwaardige woning, maar dan een stuk kleiner en zo ecologisch mogelijk gebouwd. Elke vierkante centimeter is slim benut. De mini-huisjes zijn ‘plug and play’, wat betekent dat je nieuwe onderkomen snel klaar is voor gebruik. Daarnaast kan jouw tiny house eenvoudig worden vervoerd. Na de bouw kan je mini-woning binnen een mum van tijd op de gewenste locatie worden afgeleverd.

Tiny tiny house: van ontwerp tot bouw helemaal maatwerk
Tiny tiny house vakantiewoning extra slaapplaats

Volledig ontzorgd

Wij nemen het volledige bouwproces en de inrichting van jouw tiny house voor onze rekening. Onze professionals vertalen al jouw woonwensen in een doordacht ontwerp. Alle ervaring die we met eerdere huizen hebben opgebouwd, nemen we mee in jouw woning. Jij wordt dus volledig ontzorgd en kan rustig wachten tot onze dieplader komt voorrijden. 

Tiny Verberne: innovator Tiny tiny house

Tiny Verberne, innovator

Tiny Verberne, innovator: “TINY TINY HOUSE is niet zomaar een klein huisje, maar een innovatief en modern mini huisje dat speciaal door mij voor jou ontworpen is. Een Tiny tiny house, is grotendeels zelfvoorzienend en wordt naar wens op ecologisch verantwoorde wijze gebouwd. Heerlijk als (vakantie)verblijf of comfortabele zorgbungalow! Leg jouw wensen gerust aan me voor; neem contact op.” 

BG logo wit