Tiny tiny house vakantiewoning terras
Een unieke vakantiebeleving

Een tiny house als luxe vakantiebungalow

Zou het niet fantastisch zijn; je eigen hoogwaardige mini-vakantiehuisje op een prachtige plek midden in de natuur. Een luxe uitvalsbasis die alle comfort biedt om heerlijk te ontspannen en in alle rust te genieten van de omgeving. Een prettig vakantieverblijf waarin het alle jaargetijden goed toeven is. Daar teken je voor! En wij ook. Want onze ontwerpers kunnen dit tiny house helemaal naar jouw wensen ontwerpen.

Een unieke vakantiebeleving 

Jouw luxe, tiny vakantiebungalow biedt ruimte voor maximaal zeven personen en staat garant voor een unieke vakantiebeleving. Over elk aspect is nagedacht en de ruimte wordt ten volle benut. Zo passen we in de slaapkamer bijvoorbeeld een stapelbed toe of een hoogslaper met drie lagen. Het huisje is voorzien van een living met open keuken en een comfortabele badkamer met inloopdouche. Ook openslaande tuindeuren en een prachtige erker behoren tot de mogelijkheden.

Tiny tiny house Vakantiehuis Terschelling
Tiny tiny house Vakantiehuis Terschelling
Tiny tiny house vogelvlucht vakantiewoningen

De mogelijkheden zijn eindeloos   

Jouw duurzame tiny vakantiehuisje is compleet zelf in te delen. We vertellen je graag meer over de verschillende maatoplossingen. Vertel ons maar: hoe ziet jouw ideale vakantiebungalow eruit? Tiny? Of toch iets grotere. Ook dat kan. Want door kleinere ververvoerbare units aan elkaar te koppelen kunnen we als kleine huisjes bouwer ook een riant vakantiehuis voor je realiseren. 

vervoer | plaatsing

Een tiny house kan eenvoudig per dieplader worden vervoerd. Door de vele voorbereidingen en perfecte engineering is het mini-huisje binnen korte tijd eenvoudig te plaatsen. 

Lees meer >>

Een tiny house is bijna volledig zelfvoorzienend en vormt de ideale basis om een bewuster en duurzamer leven te creëren.