Tiny Tiny House als Mantelzorgwoning
Ideaal als mantel- zorgwoning

Een zorgbungalow op maat

De maatschappij verwacht van ons, dat we steeds langer zelfstandig blijven wonen. Maar soms gaat dat niet meer en kiezen de kinderen ervoor hun ouder(s) in huis te nemen. Dat is vaak verre van ideaal. Niet alleen vanwege de sociale aspecten, maar zeker ook omdat de woning meestal niet geschikt is voor ouderen met hun fysieke beperkingen. We bieden een oplossing: een compacte en complete zorgbungalow, voor bij uw huis. 

Op maat

Ons tiny house leent zich uitstekend als een volledig op maat gemaakte zorgbungalow en kan eenvoudig in de achtertuin worden geplaatst. Het is de ideale oplossing voor mensen op leeftijd, die bij één van de kinderen komen wonen. Op deze manier kun je jouw ouders wél ondersteunen, maar behoud je ook je eigen privacy en hoef je geen aanpassingen in je eigen woning te doen.

Tiny house als mantelzorg woning

Goed voorbereid op de toekomst

Een tiny house als zorgbungalow is een kleine, volledig hoogwaardige en op maat gemaakte woning met een zeer comfortabel wooncomfort. De zorgbungalow is rolstoelvriendelijk, geheel aangepast en van alle gemakken voorzien zodat ook eventuele hulpverleners goed hun werk kunnen uitoefenen. Wanneer meerdere zorgbungalows bij elkaar worden geplaatst, kan gedacht worden aan gezamenlijke inkoop van zorg. 

vervoer | plaatsing

Een tiny house kan eenvoudig per dieplader worden vervoerd. Door de vele voorbereidingen en perfecte engineering is het mini-huisje binnen korte tijd eenvoudig te plaatsen. 

Lees meer >>

Senioren

Ook steeds meer senioren die graag kleiner willen wonen, kiezen voor een tiny house om goed voorbereid te zijn op de toekomst. Ze hebben dan alle voorzieningen gelijkvloers, brengen hun energieverbruik aanzienlijk omlaag en kunnen veel van de waarde van hun huidige huis gebruiken voor zaken die nu belangrijk zijn. 

Een tiny house als zorgbungalow is een kleine, volledig hoogwaardige en op maat gemaakte woning met een zeer comfortabel wooncomfort.